The Chemistry of Sakè Brewing (okładka  miękka)

Sprzedaje empik.com : 86,29 zł

86,29 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 14-15 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

A detailed analysis of the processes and chemical reactions involved in the Brewing of Sake wine from rice. With illustrations of brewing machines, sake cells undergoing reactions and mathematical charts.  This book written in 1881 by R.W. Atkinson of the University of Tokyo constitutes the best English language source of Sake brewing knowledge on the web. Although this book is over 100 years old, the science and processes of brewing haven’t change that much. A great read and an indispensable part of any sake library.

Contents:

PREFACE

  INTRODUCTION

 PART I: KOJI

 Chapter 1. Rice

 Chapter 2. Preparation of Koji

 Chapter 3. Active Properties

 Chapter 4. Action of Koji Extract Upon Some Carbohydrates

 Chapter 5. Action of Koji Extract Upon Gelatinized Starch

  PART II: SAKE BREWING

 Chapter 6. Preparation of Moto

 Chapter 7. The Principal Process

 Chapter 8. Fermentation of the Mash

 Chapter 9. Filtration of Sake and Yield of Alcohol

 Chapter 10. Preservation of Sake

 Chapter 11. Shochu and Mirin

 

 

ID produktu: 1214952855
Tytuł: The Chemistry of Sakè Brewing
Autor: R.W. Atkinson
Wydawca: VintReads
Język wydania: english
Ilość stron: 110
Data premiery: 2018-10-11
Rok wydania: 2018
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 230 x 5 x 145
Indeks: 37761363
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego