Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
When restaurateur Keith McNally and co-chefs Riad Nasr and Lee Hanson opened Balthazar in 1997, it immediately became one of the hottest restaurants in the country. Famous for its star-studded clientele, a beautiful room in the chic SoHo neighborhood, and superbly executed food, Balthazar has been embraced by New Yorkers and visitors alike for its perfect evocation of a French brasserie.
The Balthazar Cookbook captures that energy, that style, and that cuisine, with recipes for the most-loved and most-accessible French dishes: seafood ranging from the ultra-simple Moules à la Marinière to more ambitious Bouillabaisse; chicken and game favorites that include Coq au Vin and Cassoulet; red-meat classics such as Braised Short Ribs and Blanquette de Veau; sides like the perfect French Fries or sublime Macaroni Gratin; and finales that include Crème Brûlée and Chocolate Pot de Crème. This is the best of French cooking, from one of the best-loved French restaurants in the country.
ID produktu: | 1148426738 |
Tytuł: | The Balthazar Cookbook |
Autor: | Mcnally Keith , Nasr Riad , Hanson Lee |
Wydawca: | Potter Clarkson N. |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 272 |
Data premiery: | 2003-10-01 |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 25 x 261 x 196 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem The Balthazar Cookbook
When restaurateur Keith McNally and co-chefs Riad Nasr and Lee Hanson opened Balthazar in 1997, it immediately became one of the hottest restaurants in the country. Famous for its star-studded ...