Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Dzięki tej książce bez trudu przyrządzisz znakomite produkty mięsne i nabiałowe, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz. Prezentujemy przepisy na rozmaite kiełbasy – np. zwyczajną, krakowską czy kabanosy – oraz pasztety i wątrobianki, a także szynki, schab i baleron. Ponadto przedstawiamy receptury na sery, zarówno miękkie – np. mozzarellę, ricottę czy fetę – jak i twarde oraz półtwarde – np. goudę czy edamski. Podpowiadamy również, jak zrobić masło i napoje mleczne. Publikację uzupełniają rozdziały, w których autor wprowadza w tajniki domowego wyrobu wędlin i serów.
ID produktu: | 1045657598 |
Tytuł: | Swojskie wędliny i sery. Domowy wyrób |
Autor: | Prokopczuk Zbigniew |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Olimp Media |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 144 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2011-10-04 |
Rok wydania: | 2011 |
Data wydania: | 2011-10-04 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 240 x 165 |
Indeks: | 10783771 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Swojskie wędliny i sery. Domowy wyrób
Dzięki tej książce bez trudu przyrządzisz znakomite produkty mięsne i nabiałowe, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz. Prezentujemy przepisy na rozmaite kiełbasy – np. zwyczajną, krakowską czy ...