Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Specjalny sos rybny do kiszenia kapusty kimchi, ogórka oi kimchi, dyni hobak oraz wielu innych specjałów kuchni koreańskiej. Sporządzony na bazie ekstraktu z ryb anchois i soli morskiej, powstaje w procesie naturalnej fermentacji. Już niewielka ilość znakomicie pogłębia wachlarz smaków i aromat potraw, zapewniając wyraźną nutę umami oraz odpowiednią słoność. Znakomity dodatek do wszelkich dań azjatyckich, od stir-fry i pieczeni, aż po zupy, a nawet sałatki.
Naturalnie dojrzewający sos rybny wspomaga proces fermentacji kimchi, dzięki czemu Twoje domowe kiszonki są skazane na sukces. ;)
Jak stosować? Na jedną kapustę przypada do 3-4 łyżek sosu z anchois.
Po otwarciu przechowywać w lodówce lub w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
ID produktu: | 1273156397 |
Nazwa: | Sos rybny z anchois do kimchi 830ml - Chung Jung One |
Producent: | Chung Jung One |
Waga [g]: | 830 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Sos rybny z anchois do kimchi 830ml - Chung Jung One
Specjalny sos rybny do kiszenia kapusty kimchi, ogórka oi kimchi, dyni hobak oraz wielu innych specjałów kuchni koreańskiej. Sporządzony na bazie ekstraktu z ryb anchois i soli morskiej, powstaje w ...