Sensory Evaluation of Food (okładka  twarda)

Sprzedaje empik.com : 405,99 zł

405,99 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje Libristo : 452,32 zł

Sprzedaje ABE BOOKS : 448,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 625,15 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Fifteen years ago the journal Food Quality and Preference was fairly new. Now it holds an eminent position as a venue for research on sensory test methods (among many other topics). Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies. Knowledge of the intricate cellular processes in chemoreception, as well as their genetic basis, has undergone nothing less than a revolution, culminating in the award of the Nobel Prize to Buck and Axel in 2004 for their discovery of the olfactory receptor gene super family. Advances in statistical methodology have accelerated as well. Sensometrics meetings are now vigorous and well-attended annual events. Ideas like Thurstonian modeling were not widely embraced 15 years ago, but now seem to be part of the everyday thought process of many sensory scientists. And yet, some things stay the same. Sensory testing will always involve human participants. Humans are tough measuring instruments to work with. They come with varying degrees of acumen, training, experiences, differing genetic equipment, sensory capabilities, and of course, different preferences. Human foibles and their associated error variance will continue to place a limitation on sensory tests and actionable results. Reducing, controlling, partitioning, and explaining error variance are all at the heart of good test methods and practices.

ID produktu: 1036245133
Tytuł: Sensory Evaluation of Food
Seria: Food Science Text Series
Autor: Lawless Harry T. , Heymann Hildegarde
Wydawca: Springer-Verlag Gmbh , Springer-Verlag Gmbh , Springer Us
Język wydania: english
Ilość stron: 850
Numer wydania: II
Data premiery: 2010-09-01
Rok wydania: 2010
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 41 x 271 x 205
Indeks: 16040250
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego