Seeking The South: Finding Inspired Regional Cuisines (okładka  twarda, wyd. 10.2019)

Sprzedaje empik.com : 115,99 zł

115,99 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

A modern-day Southern cookbook that celebrates the region`s growing diversity, from chef and restaurateur Rob Newton. There`s no genre of American cuisine as storied as Southern, says Rob Newton. In his debut cookbook, Newton brings to life the regional distinctions and new influences that make up the changing face of Southern cuisine--a category of cooking as cutting-edge as any other in the world. As Southern regions` demographics shift and food cultures bump up against one another, Chef Newton reveals just how diverse Southern cuisine really is. As Newton explains, the pork and beans he grew up eating in the mountains of the Ozarks is very different from the shellfish-heavy food of the Lowcountry or the Cajun-influenced fare along the Gulf Coast. And though often overlooked, historically underrecognized populations have constantly reimagined what the Southern table looks like with their culinary contributions: Enslaved African cooks perfected fried chicken, Middle Eastern communities helped introduce spices such as sumac to the Mississippi Delta, and Korean and Mexican immigrants continue to reinvent the grilled meats and pickled vegetables that Southerners know and love. In Seeking the South, Newton brings his unique perspective to show readers there`s much more to the food below the Mason-Dixon Line than meets the eye. Crisscrossing the South (the Upper and Deep South, Gulf Coast, Coastal Plains and Piedmont, and Lowcountry and Southeast Coast), Newton shares more than 125 recipes as old and familiar as Pork Hocks with Hominy, and as current as Okra with Sichuan Peppercorn and Black-Eyed Pea Falafel. To Newton, Southern cuisine delights because it is delicious and, above all, endlessly dynamic. In this cookbook, he brings this exciting evolution of flavors to your table.
ID produktu: 1329457874
Tytuł: Seeking The South: Finding Inspired Regional Cuisines
Autor: Rob Newton
Wydawca: Prentice Hall Press
Język wydania: angielski
Ilość stron: 336
Numer wydania: I
Rok wydania: 2019
2019-10-01
Forma: książka
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 254 x 33 x 203
Indeks: 44086862
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Zobacz także

Najczęściej kupowane White Nights
4.8/5
10,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Bluey. Wheres Bluey? A Search-and-Find Book Opracowanie zbiorowe
4.8/5
26,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Metamorphosis
4.7/5
41,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane The Idiot
4.8/5
16,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Letters to Milena
4.8/5
42,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Tomie
4.7/5
126,99 zł
Najczęściej kupowane Frankenstein
4.5/5
33,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Bluey: Super Stickers
5/5
28,59 zł
Megacena

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego