Science and Cooking. Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine (okładka  twarda, wyd. 11.2020)

Sprzedaje Libristo : 129,86 zł

129,86 zł
Kurier 13,99 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowy kurier
Zobacz inne od Libristo
Przewidywana wysyłka w 14-15 dni rob.

Sprzedaje empik.com : 157,99 zł

Sprzedaje ABE BOOKS : 173,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 204,98 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.
ID produktu: 1331028736
Tytuł: Science and Cooking. Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine
Autor: Michael Brenner
Wydawca: W.W. Norton & Company
Język wydania: angielski
Ilość stron: 320
Numer wydania: I
Rok wydania: 2020
2020-11-20
Forma: książka
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 241 x 26 x 185
Indeks: 44276430
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

O autorze: Michael Brenner

In Hitlers Munich. Jews, the Revolution, and the Rise of Nazism
okładka  twarda, wyd. 03.2022
0/5
(0/5) 0 recenzji
164,99 zł
In Search of Israel. The History of an Idea
okładka  miękka, wyd. 03.2020
0/5
(0/5) 0 recenzji

Zobacz także

Najczęściej kupowane Bluey. Wheres Bluey? A Search-and-Find Book Opracowanie zbiorowe
4.8/5
53,79 zł
Najczęściej kupowane Metamorphosis
4.7/5
43,39 zł
Megacena
Najczęściej kupowane The Idiot
4.8/5
16,09 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Polish'd
5/5
108,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Bluey: Super Stickers
5/5
34,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Tomie
4.7/5
126,99 zł

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego