Sandor Katzs Fermentation Journeys: Recipes, Techniques, and Traditions from around the World (okładka  twarda, wyd. 10.2021)

Sprzedaje empik.com : 135,99 zł

135,99 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje Libristo : 129,89 zł

Sprzedaje dvdmax : 203,53 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

`...the high priest of fermentation - the Guardian `The godfather of fermentation.` -The Telegraph `Sandor Katz`s teachings and writings on fermentation have changed lives around the world.` - Dan Saladino, BBC`s The Food Programme From Sandor Katz - New York Times bestselling author of The Art of Fermentation, and the world`s most respected advocate of all things fermented - comes his first new cookbook in nearly a decade; destined to become a modern classic. For the past twenty years, Sandor Katz has travelled the world, learning, teaching and sharing his knowledge of fermentation, discovering fascinating techniques for creating fermented foods. Sandor Katz`s Fermentation Journeys is the long-awaited follow up to the award-winning The Art of Fermentation, where Sandor shares the recipes, processes, cultural traditions and stories from around the globe that have inspired his life`s work. This new cookbook explores the transformative process of fermentation through local customs and ceremonies along with detailed descriptions of traditional fermentation techniques. Katz profiles farmers, makers, and experimenters who he has met on his lifelong culinary journeys, and shares their important stories and connections to truly extraordinary fermented foods. It contains over 60 recipes for global ferments, including: Chicha de jora (Peru) Misa Ono`s Shio-koji, or salt koji (Japan) Doubanjiang (China) Efo riro spinach stew (Nigeria) Whole sour cabbages (Croatia) Chucula hot chocolate (Colombia) Katz reminds us that the magical power of fermentation belongs to everyone, everywhere. Perfect for adventurous foodies, armchair travelers, and fermentation fanatics who have followed Katz`s work through the years, this book reflects the enduring passion and accumulated wisdom of this unique and much-loved man, who is arguably the world`s leading voice on all things fermented. `In his Fermentation Journeys, Sandor Katz`s life of curiosity-filled trav [...]

ID produktu: 1324678852
Tytuł: Sandor Katzs Fermentation Journeys: Recipes, Techniques, and Traditions from around the World
Autor: Katz Sandor Ellix
Wydawca: Chelsea Green Publishing Co
Język wydania: angielski
Ilość stron: 352
Numer wydania: I
Rok wydania: 2021
2021-10-14
Forma: książka
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 262 x 26 x 186
Indeks: 43226153
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Zobacz także

Najczęściej kupowane White Nights
4.8/5
10,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Bluey. Wheres Bluey? A Search-and-Find Book Opracowanie zbiorowe
4.8/5
27,29 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Metamorphosis
4.7/5
41,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Letters to Milena
4.8/5
45,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane The Idiot
4.8/5
16,09 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Polish'd
5/5
108,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Tomie
4.7/5
126,99 zł
Najczęściej kupowane Frankenstein
4.5/5
33,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Bluey: Super Stickers
5/5
28,69 zł
Megacena

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego