Ryby i owoce morza. 400 przepisów (okładka  twarda, wyd. 01.2004)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Ponad 400 przepisów na potawy z ryb i owoców morza. Potrawy oryginalne: żabnica po amerykańsku, bisque z homara; potrawy francuskie: bouillabaisse, raki po bordosku; potrawy klasyczne: sushi i sashimi, waterzoi, zarzuela. Ponad 100 prostych przepisów na smaczne i oryginalne potrawy, opracowanych przez Jacques'a Le Divelleca na potrzeby tej książki: homarce z porami i miętą, włoska pastilla z żabnicą, nitki ziemniaczane z kawiorem i kwaśną śmietaną. Wszystkie sposoby przyrządzania potraw: gotowanie w wywarach, pieczenie na grillu, pieczenie w piekarniku, w papilotach, w soli, smażenie w woku, smażenie w głębokim tłuszczu. Charakterystyka ryb i owoców morza, uwzględniająca miejsca ich występowania i okresy połowów, oraz rady, jak je wybierać i przyrządzać. Sposoby sprawiania ryb i owoców morza, omówione krok po kroku i pokazane na zdjęciach.
ID produktu: 1005879431
Tytuł: Ryby i owoce morza. 400 przepisów
Autor: Divellec Jacques Le
Tłumaczenie: Miklaszewska-Marczak Marta
Wydawnictwo: Wydawnictwa Larousse
Język wydania: polski
Język oryginału: francuski
Liczba stron: 384
Data premiery: 2004-01-01
Rok wydania: 2004
Data wydania: 2004-01-01
Forma: książka
Okładka: twarda
Indeks: 69199356
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Podobne do ostatnio oglądanego