Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Tę książkę kierujemy nie tylko do zapalonych amatorów łowiectwa, ale także do osób, które chciałyby urozmaicić domowe menu o smaczne i zdrowe potrawy z dziczyzny oraz inne typowo myśliwskie specjały.
W Przysmakach myśliwskich prezentujemy pomysły na dania z dzika, sarny, jelenia, zająca, kaczki, kuropatwy i bażanta – przepisy na rozmaite pieczenie, zrazy, zupy i gulasze. Ponadto znajdziecie tu receptury na pasztety i kiełbasy z dziczyzny.
Oprócz propozycji mięsnych w książce zostały umieszczone przepisy na dodatki do dziczyzny w postaci placków, pierogów i naleśników. W Przysmakach myśliwskich nie mogło zabraknąć również receptur na niezastąpione do dań z dzikiego mięsa sosy.
Osobny dział stanowią przepisy na nalewki, które stanowią nieodzowny element kuchni myśliwskiej.
ID produktu: | 1006269774 |
Tytuł: | Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni |
Podtytuł: | Polskie Tradycje Kulinarne |
Autor: | Matusiak Ryszard |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Olimp Media |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 160 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2009-10-25 |
Rok wydania: | 2009 |
Data wydania: | 2009-10-25 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 200 x 140 |
Indeks: | 65503959 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni
Tę książkę kierujemy nie tylko do zapalonych amatorów łowiectwa, ale także do osób, które chciałyby urozmaicić domowe menu o smaczne i zdrowe potrawy z dziczyzny oraz inne typowo myśliwskie ...