Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Data premiery: | 2016-07-18 |
Liczba stron: | 104 |
Autor: | Dominik Piotr, Przybylska-Dominik Katarzyna |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu czwartej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie pieczywa do dystrybucji).
W publikacji przybliżono wiedzę dotyczącą jakości pieczywa. Starannie omówiono czynniki, które mają na nią największy wpływ. Zawarto wykaz błędów technologicznych, które pozwalają odkryć przyczynę wad gotowych wyrobów i odpowiednio skorygować proces technologiczny. Opisano także chłodzenie, magazynowanie i transport pieczywa. Wiele uwagi poświęcono metodom krojenia i pakowania wypieków. Zdjęcia i rysunki ułatwiają zrozumienie prezentowanych informacji, a pytania i ćwiczenia do wykonania w praktyce stanowią wsparcie w przygotowaniu do egzaminu. Dodatkowym atutem są liczne ciekawostki, które mogą skłonić uczniów do pogłębiania swojej wiedzy.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1154774070 |
Tytuł: | Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz, technik technologii żywności. Szkoła ponadgimnazjalna |
Autor: | Dominik Piotr , Przybylska-Dominik Katarzyna |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 104 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2016-07-18 |
Rok wydania: | 2016 |
Data wydania: | 2016-07-18 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 240 x 9 x 170 |
Indeks: | 22621474 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz, technik technologii żywności. Szkoła ponadgimnazjalna
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu czwartej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie pieczywa