Autor: |
Wydawnictwo: | Społeczny Instytut Wydawniczy Znak |
Data premiery: | 2019-07-03 |
Liczba stron: | 240 |
Autor: | Machałek Patrycja |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Ponad 100 prostych przepisów na ekstrawaganckie i klasyczne przetwory, które odmienią twoją kuchnię.
Książka zarówno dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę z przetwarzaniem owoców i warzyw, jak i dla tych, którzy znają już tajniki pasteryzowania, ale szukają inspiracji i odmiany.
Odkryj przepis na kiszoną cytrynę i marynowane kiełki. Kanapki posmaruj paprykowym pindżurem, do makaronu dodaj ajvaru własnej roboty. Frużeliny, dżemy i marmolady będą doskonałe do kanapek, deserów, a nawet mięs!
Słodko-ostre pikle zaskoczą jako dodatek do obiadu, a domowy ocet z pigwy przyniesie ukojenie w gorący letni dzień. Prace zaplanujesz z praktycznym kalendarzem sezonowym.
Pozbądź się z kuchni konserwantów, barwników i syntetycznych wzmacniaczy smaku. Zyskasz niepowtarzalne przetwory, których nie da się znaleźć na sklepowej półce.
Przygotowywanie przetworów może być prostsze, niż myślisz.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1224699089 |
Tytuł: | Przetwory z pomysłem |
Autor: | Machałek Patrycja |
Wydawnictwo: | Społeczny Instytut Wydawniczy Znak |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 240 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2019-07-03 |
Rok wydania: | 2019 |
Data wydania: | 2019-07-03 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 208 x 169 x 22 |
Indeks: | 32352481 |
33,08 zł (-24%) cena regularna
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Przetwory z pomysłem
Ponad 100 prostych przepisów na ekstrawaganckie i klasyczne przetwory, które odmienią twoją kuchnię. Książka zarówno dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę z przetwarzaniem owoców i warzyw, jak