Preserving Wild Foods: A Modern Forager's Recipes for Curing, Canning, Smoking, and Pickling (okładka  miękka)

Sprzedaje Libristo : 75,81 zł

75,81 zł
Kurier 13,99 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowy kurier
Zobacz inne od Libristo
Przewidywana wysyłka w 14-15 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

The Artisanal food movement is exploding, drawing on old-world preserving methods such as curing, pickling, and smoking to create a new world of specialty meats, jams, cheeses, fish, game, and preserved vegetables. The author taps into this enthusiasm and brings a taste of the wild to the home table.

ID produktu: 1052081739
Tytuł: Preserving Wild Foods: A Modern Forager's Recipes for Curing, Canning, Smoking, and Pickling
Autor: Pelzel Raquel , Weingarten Matthew
Wydawca: Storey Pub
Język wydania: english
Ilość stron: 256
Data premiery: 2012-11-01
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 20 x 234 x 183
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego