Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
The Artisanal food movement is exploding, drawing on old-world preserving methods such as curing, pickling, and smoking to create a new world of specialty meats, jams, cheeses, fish, game, and preserved vegetables. The author taps into this enthusiasm and brings a taste of the wild to the home table.
ID produktu: | 1052081739 |
Tytuł: | Preserving Wild Foods: A Modern Forager's Recipes for Curing, Canning, Smoking, and Pickling |
Autor: | Pelzel Raquel , Weingarten Matthew |
Wydawca: | Storey Pub |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 256 |
Data premiery: | 2012-11-01 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 20 x 234 x 183 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Preserving Wild Foods: A Modern Forager's Recipes for Curing, Canning, Smoking, and Pickling
The Artisanal food movement is exploding, drawing on old-world preserving methods such as curing, pickling, and smoking to create a new world of specialty meats, jams, cheeses, fish, game, and ...