Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Mijają epoki, nieustannie zmieniają się moda i style, a przedmioty i meble stylizowane na antyki stale zachwycają. Pudełko, talerz lub misa zdobione decoupagem można postarzyć, tworząc na nich siateczkę rys, taką, jaką czas pozostawia na przedmiotach ceramicznych, obrazach i na meblach.
Książka ta to przewodnik po środkach do postarzania przedmiotów. Opisano w niej sposoby tworzenia spękań delikatnych, rozległych, głębokich lub gęstych. Dzięki informacjom zawartym w książce dowiesz się, jak patynując przedmiot, dodać mu lat. Wszystkie etapy pracy opisano krok po kroku i zilustrowano kolorowymi zdjęciami.
Kto wie, być może odkryjesz w sobie zdolności artystyczne...
ID produktu: | 1045754350 |
Tytuł: | Postarzanie przedmiotów. Spękania, decoupage, patynowanie |
Seria: | Inspiracje |
Autor: | Lupato Marisa |
Tłumaczenie: | Mierzejewska Dorota |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | włoski |
Liczba stron: | 64 |
Numer wydania: | II |
Data premiery: | 2011-11-25 |
Rok wydania: | 2011 |
Data wydania: | 2011-11-25 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 260 x 7 x 204 |
Indeks: | 10876824 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Postarzanie przedmiotów. Spękania, decoupage, patynowanie
Mijają epoki, nieustannie zmieniają się moda i style, a przedmioty i meble stylizowane na antyki stale zachwycają. Pudełko, talerz lub misa zdobione decoupagem można postarzyć, tworząc na nich ...Metody pracy nie do końca dla początkujących. Są dużo prostsze metody niż w tej książeczce. Równie efektowne.
Trochę droga jak na to, co w środku.
Ale jakoś tak dziwnym trafem wszystkie książki o Decoupage są drogie. Nie wiedzieć czemu.
Oceniłabym na trójkę z plusem.