Podstawy gotowania (okładka  twarda, wyd. 01.2003)

Autor:
Opracowanie zbiorowe

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

W tej książce przedstawiamy duży wybór smacznych i prostych w przygotowaniu dań, które zawsze się udają i zaspokajają nawet najbardziej wyszukane gusta. Ta pozycja będzie ozdobą biblioteczki każdego kucharza. Prezentujemy: * Proste instrukcje - przygotowanie dań krok po kroku - oraz rzeczywisty czas przygotowania potraw * Opis wartości odżywczej przy każdym przepisie * Wskazówki, jak łączyć dania, by powstały pełne posiłki ** Przepisy dostosowane do możliwości każdego (specjalistyczny sprzęt kuchenny nie będzie potrzebny) * Sprawdzone, smaczne potrawy
ID produktu: 1004775846
Tytuł: Podstawy gotowania
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Oficyna Wydawnicza READ ME
Język wydania: polski
Język oryginału: angielski
Liczba stron: 79
Data premiery: 2003-01-01
Rok wydania: 2003
Data wydania: 2003-01-01
Forma: książka
Okładka: twarda
Indeks: 68966553
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego