Podstawy Dekorowania Ciast (okładka  twarda, wyd. 04.2009)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Autorka, amerykańska specjalistka od słodkich wypieków, ujawnia wszystkie sekrety ozdabiania i atrakcyjnego podawania tortowych słodkości! Obejmuje takie zagadnienia, jak niezbędne wyposażenie, wykładanie form, przepisy na pyszne ciasta (m.in. przepisy odpowiednie dla osób cierpiących na alergie i nietolerancje pokarmowe) oraz instrukcje krok po kroku, jak dekorować ciasta na dziesiątki sposobów. Poznasz tajniki pracy z marcepanem i lukrem, opanujesz takie techniki, jak karbowanie, wycinanki i wyciskanie wzorów. A gdy nabierzesz wprawy, możesz się zabrać za przepiękne piętrowe torty! Dowiesz się, jak je przechowywać, transportować i porcjować .
ID produktu: 1005769329
Tytuł: Podstawy Dekorowania Ciast
Autor: Brown Rachel
Tłumaczenie: Bartuszak Natalia
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media
Język wydania: polski
Język oryginału: angielski
Liczba stron: 128
Numer wydania: I
Data premiery: 2009-04-09
Rok wydania: 2009
Data wydania: 2009-04-09
Forma: książka
Okładka: twarda
Indeks: 61773608
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Smakowite Potrawy z Ziemniaków Opracowanie zbiorowe
0/5
Inne z tego wydawnictwa Tanie gotowanie Opracowanie zbiorowe
0/5

Podobne do ostatnio oglądanego