Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1265790363 |
Tytuł: | Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni |
Seria: | Sekrety polskiej kuchni |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Olimp Media |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 144 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2021-03-15 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 279 x 17 x 328 |
Indeks: | 38026607 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny ...