Gagnaire: Reflections on Culinary Artistry (okładka  twarda)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

Since he opened his first restaurant in 1980, Pierre Gagnaire has become famous for the architectural nature of his dishes - sometimes horizontal, sometimes vertical, they are always structured with a deep sense of rhythm. This book tells how his highly personal cooking combines fantasy and poetry with technical mastery.

ID produktu: 1004479827
Tytuł: Gagnaire: Reflections on Culinary Artistry
Autor: Beauge Benedict
Wydawca: Stewart Tabori&Chang Inc.
Język wydania: english
Ilość stron: 240
Data premiery: 2003-11-01
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 28 x 280 x 281
Indeks: 61500099
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego