Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie!
Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki.
Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!
ID produktu: | 1065897671 |
Tytuł: | Pieczenie chleba krok po kroku |
Autor: | Whittington Richard |
Tłumaczenie: | Kwiecień-Maniewska Olga |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | angielski |
Liczba stron: | 160 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2013-03-04 |
Rok wydania: | 2013 |
Data wydania: | 2013-03-04 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 210 x 165 |
Indeks: | 12751396 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Pieczenie chleba krok po kroku
Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie!Dowiesz ...