Physiologie des Geschmacks (okładka  miękka)

Sprzedaje ABE BOOKS auf Deutsch : 63,00 zł

63,00 zł
InPost 15,00 zł
Zobacz inne od ABE BOOKS auf Deutsch
Przewidywana wysyłka w 19-20 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

Unsterblich wurde Brillat-Savarin in seiner Eigenschaft als Feinschmecker. An seinem Buch über die Physiologie des Geschmacks arbeitete er 25 Jahre lang. Brillat-Savarins Werk ist ein Kompendium literarischen, philosophischen und leiblichen Genusses.

ID produktu: 1008052813
Tytuł: Physiologie des Geschmacks
Seria: Insel-Taschenbucher 423
Autor: Brillat-Savarin Jean Anthelme
Tłumaczenie: Ludwig Emil
Wydawca: Insel Verlag Gmbh , Insel Verlag Gmbh , Insel Verlag Anton Kippenberg Gmbh&Co. Kg
Język wydania: german
Ilość stron: 220
Data premiery: 1979-12-01
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 15 x 177 x 108
Indeks: 11435747
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Podobne do ostatnio oglądanego