Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Unsterblich wurde Brillat-Savarin in seiner Eigenschaft als Feinschmecker. An seinem Buch über die Physiologie des Geschmacks arbeitete er 25 Jahre lang. Brillat-Savarins Werk ist ein Kompendium literarischen, philosophischen und leiblichen Genusses.
ID produktu: | 1008052813 |
Tytuł: | Physiologie des Geschmacks |
Seria: | Insel-Taschenbucher 423 |
Autor: | Brillat-Savarin Jean Anthelme |
Tłumaczenie: | Ludwig Emil |
Wydawca: | Insel Verlag Gmbh , Insel Verlag Gmbh , Insel Verlag Anton Kippenberg Gmbh&Co. Kg |
Język wydania: | german |
Ilość stron: | 220 |
Data premiery: | 1979-12-01 |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 15 x 177 x 108 |
Indeks: | 11435747 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Physiologie des Geschmacks
Unsterblich wurde Brillat-Savarin in seiner Eigenschaft als Feinschmecker. An seinem Buch über die Physiologie des Geschmacks arbeitete er 25 Jahre lang. Brillat-Savarins Werk ist ein Kompendium ...