Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.
Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:
· krojeniu i filetowaniu
· flambirowaniu
· marynowaniu
· specjalnym nakrywaniu stołu
· podawaniu serów
· przygotowywaniu i podawaniu kawy
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1067146890 |
Tytuł: | Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Tłumaczenie: | Grajkowska-Soroka Anna |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Rea |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | niemiecki |
Liczba stron: | 248 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2013-03-20 |
Rok wydania: | 2013 |
Data wydania: | 2013-03-20 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 280 x 213 x 24 |
Indeks: | 12893515 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy ...