Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Składniki:
1 kapsułka zawiera 200 mg soli sodowej kwasu hialuronowego. Zawartość kwasu hialuronowego: min. 90%. Wielkość cząsteczek: 1000 kDa. Produkt otrzymywany w procesie fermentacji glukozy przez Streptococcus zooepidemicus. Kapsułka celulozowa.
Zalecany sposób użycia:
Zalecana dzienna porcja do spożycia: 1 kapsułka raz dziennie. Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji.
Zawartość w dziennej porcji (1 kapsułka): 200 mg soli sodowej kwasu hialuronowego wielkocząsteczkowego 1000 kDa.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety oraz nie zastąpią zdrowego trybu życia
Przeciwwskazania:
Ciąża, karmienie piersią, wystąpienie nadwrażliwości. Nie podawać dzieciom.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Chronić przed światłem i wilgocią.
Zdrowie: | Zdrowie skóry, Zdrowe oczy, Zdrowe plecy i kręgosłup, Regenaracja stawów i ścięgien (kontuzje) |
---|---|
Zastosowanie: | masaż, do kremów, balsamów, pielęgnacja włosów, zdrowe włosy i paznokcie, do włosów przesuszonych, dla cery suchej i wrażliwej, rany i otarcia |
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
ID produktu: | 1395309253 |
Nazwa: | Suplement diety, NANGA Kwas hialuronowy HMW Strong 200mg 100 kaps |
Marka: | Nanga |
Linia: | Nanga |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Suplement diety, NANGA Kwas hialuronowy HMW Strong 200mg 100 kaps
Składniki:1 kapsułka zawiera 200 mg soli sodowej kwasu hialuronowego. Zawartość kwasu hialuronowego: min. 90%. Wielkość cząsteczek: 1000 kDa. Produkt otrzymywany w procesie fermentacji glukozy ...