Autor: |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Bernardinum |
Data premiery: | 2016-01-26 |
Liczba stron: | 288 |
Autor: | Skibicki Zygmunt |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
"Zebrane w książce porady i przepisy na nalewki pochodzą z… wszystkąd! Jako chemik technolog środków spożywczych z wykształcenia i z racji przez wiele lat uprawianego zawodu z własnej ciekawości »od zawsze« zbierałem takie przepisy i zazwyczaj w zaciszu domowym je wypróbowywałem oraz modyfikowałem według gustu własnego oraz bliskich. Kilka ulubionych robię co roku nadal.
Podczas niemal półwiecza tej pasji nie obyło się bez wizyt w bibliotekach miejskich, uniwersyteckich czy diecezjalnych oraz buszowania w całkiem prywatnych, domowych księgozbiorach, grzebania w najprzeróżniejszych źródłach i to nie tylko książkowych, czasem wpadł mi w ręce jakiś przepis w utkanej pożółkłymi karteluszkami czyjejś »księdze domowej«, w gazecie, a czasem zanotowałem coś w trakcie biesiady długopisem na przygodnym świstku lub z braku papieru na… dłoni".
Zygmunt Skibicki
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1117974356 |
Tytuł: | Nalewki, kordiały, likiery oraz inne domowe spirytualia. Ponad 200 przepisów plus niezliczona ilość wariantów |
Autor: | Skibicki Zygmunt |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Bernardinum |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 288 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2016-01-26 |
Rok wydania: | 2016 |
Data wydania: | 2016-01-26 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 29 x 159 x 160 |
Indeks: | 18537055 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Nalewki, kordiały, likiery oraz inne domowe spirytualia. Ponad 200 przepisów plus niezliczona ilość wariantów
"Zebrane w książce porady i przepisy na nalewki pochodzą z… wszystkąd! Jako chemik technolog środków spożywczych z wykształcenia i z racji przez wiele lat uprawianego zawodu z własnej ciekawości »od ...