Modern Food Microbiology (okładka  twarda)

Sprzedaje empik.com : 434,99 zł

434,99 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje Libristo : 447,65 zł

Sprzedaje ABE BOOKS : 475,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 553,91 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. This authoritative book builds on the trusted and established sections on food preservation by modified atmosphere, high pressure and pulsed electric field processing. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis. In-depth references, appendixes, illustrations, index and thorough updating of taxonomies make this an essential for every food scientist.

ID produktu: 1013326004
Tytuł: Modern Food Microbiology
Seria: Food Science Text Series
Autor: Jay James M. , Loessner Martin J. , Golden David A.
Wydawca: Springer-Verlag New York Inc. , Springer Us
Język wydania: english
Ilość stron: 790
Numer wydania: VII
Data premiery: 2006-05-01
Rok wydania: 2000
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 53 x 261 x 187
Indeks: 27427439
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Zobacz także

Najczęściej kupowane Spirals in Time
0/5
54,09 zł
Megacena

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego