Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. This authoritative book builds on the trusted and established sections on food preservation by modified atmosphere, high pressure and pulsed electric field processing. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis. In-depth references, appendixes, illustrations, index and thorough updating of taxonomies make this an essential for every food scientist.
ID produktu: | 1013326004 |
Tytuł: | Modern Food Microbiology |
Seria: | Food Science Text Series |
Autor: | Jay James M. , Loessner Martin J. , Golden David A. |
Wydawca: | Springer-Verlag New York Inc. , Springer Us |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 790 |
Numer wydania: | VII |
Data premiery: | 2006-05-01 |
Rok wydania: | 2000 |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 53 x 261 x 187 |
Indeks: | 27427439 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Modern Food Microbiology
With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food ...