Microbial Control and Food Preservation: Theory and Practice (okładka  miękka, wyd. 06.2019)

Autor:
Opracowanie zbiorowe

Sprzedaje empik.com : 507,99 zł

507,99 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje ABE BOOKS : 552,00 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.
ID produktu: 1325852026
Tytuł: Microbial Control and Food Preservation: Theory and Practice
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawca: Springer-Verlag New York Inc.
Język wydania: angielski
Ilość stron: 430
Numer wydania: I
Rok wydania: 2019
2019-06-04
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 234 x 29 x 156
Indeks: 43527564
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Zobacz także

Najczęściej kupowane White Nights
4.8/5
10,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Atomic Habits
4.7/5
59,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Bluey. Wheres Bluey? A Search-and-Find Book Opracowanie zbiorowe
4.8/5
26,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Metamorphosis
4.8/5
37,59 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Letters to Milena
4.8/5
37,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Tomie
4.7/5
126,99 zł

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego