Autor: |
Wydawca: | Random House Lcc Us |
Data premiery: | 2009-12-01 |
Autor: | Child Julia, Bertholle Louisette, Beck Simone |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Perfect for any fan of Julia Child-and any lover of French food-this boxed set brings together the two volumes of the acclaimed classic cookbook, Mastering the Art of French Cooking. Volume One contains 524 recipes for the savory delights of French cuisine, from historic Gallic masterpieces to the seemingly artless perfection of a dish of spring-green peas. Volume Two presents a brilliant selection of 257 additional recipes that not only add to the home cook's repertoire but, above all, bring them to a new level of mastery. Taken together, these two books are a stunning feat of cookbook literature, and Julia Child's most beloved works.
ID produktu: | 1023520876 |
Tytuł: | Mastering the Art of French Cooking: Volumes 1 and 2 |
Autor: | Child Julia , Bertholle Louisette , Beck Simone |
Wydawca: | Random House Lcc Us |
Język wydania: | angielski |
Data premiery: | 2009-12-01 |
Rok wydania: | 2009 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 93 x 269 x 187 |
Indeks: | 60334879 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Mastering the Art of French Cooking: Volumes 1 and 2
Perfect for any fan of Julia Child-and any lover of French food-this boxed set brings together the two volumes of the acclaimed classic cookbook, Mastering the Art of French Cooking. Volume One ...