Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry (okładka  twarda, wyd. 10.2020)

Sprzedaje empik.com : 121,99 zł

121,99 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje Libristo : 119,62 zł

Sprzedaje ABE BOOKS : 157,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 232,60 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

From a master of the artisan bread movement comes a comprehensive guide to making incredible bread at home, featuring more than 70 delicious recipes named one of the best cookbooks of the year by the atlanta journal-constitution 'Here, finally, is the one bread book that every cook needs on their kitchen worktable.'--Andrew Zimmern, host of Bizarre Foods The Vetri Cucina Bread Program began over a decade ago and has been part of the American movement to reclaim high-quality bread as a cornerstone of our food culture. In Mastering Bread, Marc Vetri and his former head baker, Claire Kopp McWilliams, show home cooks how to create simple breads with unique flavors in a home oven. Included are more than seventy recipes for their bestselling sourdough and yeast loaves as well as accompaniments to serve with the breads. Their process of bread-making is broken down into three easy-to-digest chapters: Mix, Shape, and Bake. Another chapter includes recipes for enjoying breadin dishes such as Bruschetta, Panzanella, and Ribollita. There`s even a bonus chapter revealing the secrets of Vetri`s coveted Panettone. This book shares everything that Vetri and McWilliams have learned over the years about the art and science of making incredible bread. They explain how to use fresh milled and whole-grain flours as well as local and regional wheat varieties, with easy instructions for adapting bread recipes for success with whatever flour is available in your market. Included throughout are bios and interviews with grain farmers, millers, and bread bakers from around the nation. Mastering Bread is a master class from an award-winning chef who makes world-class artisan bread easy to bake for both home cooks and professionals alike.
ID produktu: 1343125643
Tytuł: Mastering Bread: The Art and Practice of Handmade Sourdough, Yeast Bread, and Pastry
Autor: Vetri Marc , Claire Kopp McWilliams
Wydawca: Random House
Język wydania: angielski
Ilość stron: 272
Numer wydania: I
Rok wydania: 2020
2020-10-27
Forma: książka
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 249 x 28 x 223
Indeks: 54053212
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Peppa Pig: Peppa Loves Everyone Opracowanie zbiorowe
5/5
13,99 zł
Promocja
17,99 zł (-22%)  najniższa cena

21,25 zł (-34%)  cena regularna

Inne z tego wydawnictwa The Puffin Book of Bedtime Stories Opracowanie zbiorowe
5/5
21,76 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Peppa Pig: Peppa's Dragon Adventure Opracowanie zbiorowe
0/5
14,99 zł
Promocja
18,99 zł (-21%)  najniższa cena

33,00 zł (-54%)  cena regularna

Inne z tego wydawnictwa Soldiers of the Sun Opracowanie zbiorowe
0/5
98,49 zł

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego