Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Vermicelli LongKou to azjatycki makaron w postaci cieniutkich, długich nitek, w Japonii znany jako harusame, a w krajach anglojęzycznych pod nazwą "cellophane noodles". Bardzo smaczny i łatwy w przygotowaniu. Wystarczy kilka minut we wrzącej wodzie i jest gotowy do podania na stół. To znakomity dodatek do zup, sałatek i potraw Azji. Doskonale absorbuje smaki. Po podsmażeniu może być również używany jako chrupiąca posypka i przybranie dla wielu dań.
Polska nazwa handlowa może wprowadzać w błąd, ponieważ makaron LongKou nie jest produkowany z soi, ale ze skrobi fasoli mung, skrobi ziemniaczanej lub z batatów. Makaron to obok ryżu podstawa kuchni azjatyckiej. Podawane do wszystkich posiłków zapewniają zdrowie i energię na cały dzień.
Kraj pochodzenia: Chiny
ID produktu: | 1273158313 |
Nazwa: | Makaron sojowy Vermicelli 500g, pakowane po 5x100g - LongKou |
Producent: | LongKou |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Makaron sojowy Vermicelli 500g, pakowane po 5x100g - LongKou
Vermicelli LongKou to azjatycki makaron w postaci cieniutkich, długich nitek, w Japonii znany jako harusame, a w krajach anglojęzycznych pod nazwą "cellophane noodles". Bardzo smaczny i łatwy w ...