Lets Brunch: 100 Recipes For The Best Meal Of The Week (okładka  twarda, wyd. 09.2020)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

Lend a little SouThern hospitality to your brunch menu with approximately 85 flavor-packed recipes for breakfast And brunch, including front porch-worthy libations, From Chef Belinda Smith-Sullivan in her newest cookbook Let`s Brunch. Brunch, a meal designed for leisure And good times spent with family And friends, is The perfect target for Belinda Smith-Sullivan`s SouThern flavors And hospitality. Smith-Sullivan grew up at her grAndmoTher`s elbow, learning how to cook From scratch long before she had any prOfessional training. This down-home connection to food is The base for her more sophisticated ingredient And spice combinations. Chef Belinda Offers up some Of her tastiest dishes yet with brunch menu ideas like Collard Green And Rice Casserole served with Sugared Peppered Bacon, a side Of Rosemary Biscuits smeared with Meyer Lemon Marmalade, And a Pomegranate Mimosa to toast a great start to The day. With more than 85 satisfying recipes, The cookbook is divided up into chapters that focus on starters, soups, And salads; eggs dishes; casseroles; breakfast meats; pastas; grits; sAndwiches; breads; jams And syrups; desserts; And beverages that include hot drinks, juices, And alcohol libations. Belinda Smith-Sullivan is a chef, food writer, spice blends entrepreneur, And a commercially rated pilot. She has a culinary arts degree From Johnson & Wales University, And writes a monthly column for both South Carolina Living And Bella Magazine. She also is featured on South Carolina Living`s website with monthly how-to videos. Smith-Sullivan is an active member Of The SouThern Foodways alliance, international association Of Culinary PrOfessionals, american Culinary Federation, And Les Dames d`EscOffier. She lives in Trenton, SC, in The heart Of South Carolina`s peach country.
ID produktu: 1334184820
Tytuł: Lets Brunch: 100 Recipes For The Best Meal Of The Week
Autor: Belinda Smith-Sullivan
Wydawca: Gibbs M. Smith Inc
Język wydania: angielski
Ilość stron: 168
Numer wydania: I
Rok wydania: 2020
2020-09-08
Forma: książka
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 210 x 22 x 210
Indeks: 45050114
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Najczęściej kupowane Bluey. Wheres Bluey? A Search-and-Find Book Opracowanie zbiorowe
4.8/5
27,29 zł
Megacena
Najczęściej kupowane No Longer Human
4.8/5
50,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Letters to Milena
4.8/5
46,09 zł
Megacena
Najczęściej kupowane The Idiot
4.8/5
17,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Polish'd
5/5
110,60 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Tomie
4.7/5
126,99 zł
Najczęściej kupowane Bluey: Super Stickers
5/5
34,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Frankenstein
4.5/5
33,69 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Nausea
4.7/5
33,59 zł
Megacena

Podobne do ostatnio oglądanego