Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
International celebrity and co-founder of molecular gastronomy Herv? This answers such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how to keep a souffl? from falling. Sharing the empirical principles chefs have valued for generations, he shows how to adapt recipes to available ingredients and how to modify proposed methods to the utensils at hand. His revelations make difficult recipes easier and allow for even more creativity and experimentation in the kitchen.
ID produktu: | 1151734257 |
Tytuł: | Kitchen Mysteries |
Seria: | Arts&Traditions Of The Table Perspectives On Culinary History |
Autor: | This Herve |
Wydawca: | Columbia University Press |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 232 |
Data premiery: | 2010-06-01 |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 20 x 202 x 153 |
Indeks: | 29039296 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Kitchen Mysteries
International celebrity and co-founder of molecular gastronomy Herv? This answers such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how to keep a souffl? from ...