Kitchen Mysteries (okładka  miękka)

Sprzedaje empik.com : 76,59 zł

76,59 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje Libristo : 65,72 zł

Sprzedaje ABE BOOKS : 92,00 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.


International celebrity and co-founder of molecular gastronomy Herv? This answers such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how to keep a souffl? from falling. Sharing the empirical principles chefs have valued for generations, he shows how to adapt recipes to available ingredients and how to modify proposed methods to the utensils at hand. His revelations make difficult recipes easier and allow for even more creativity and experimentation in the kitchen.

ID produktu: 1151734257
Tytuł: Kitchen Mysteries
Seria: Arts&Traditions Of The Table Perspectives On Culinary History
Autor: This Herve
Wydawca: Columbia University Press
Język wydania: english
Ilość stron: 232
Data premiery: 2010-06-01
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 20 x 202 x 153
Indeks: 29039296
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego