Kawa - to główna chluba Etiopii. W kraju rośnie tylko arabica. W niektórych regionach kraju rosną unikalne, niespotykane rodzaje.
Djimmach można nazwać jednym z najdelikatniejszych gatunków Etiopii. Ta kawa cieszy się dużą popularnością wśród konsumentów przez swoją pierwszorzędną jakość i cenę.
Proces palenia kawy nie bez powodu nazywany jest rzemiosłem. To kluczowy moment, w którym bierzemy pod uwagę absolutnie wszystko. Rodzaj ziarna, temperatura, czas palenia i wiele więcej, ponieważ doskonale wiemy, że od tego zależy ostateczny smak kawy. Nasz najnowocześniejszy sprzęt i umiejętności palenia pozwalają wydobyć pełny, niepowtarzalny smak i aromat z każdego gatunku kawy. Używamy ziaren tylko najwyższej jakości.
Wiemy, że smak i aromat ziaren kawy zależy nie tylko od palenia, ale również od rodzaju kawy, dlatego do każdego rodzaju kawy indywidualnie dobieramy czas i temperaturę palenia kawy.
Opis kawy / charakterystyka Radomska Kraftowa Kawa
Kawa ziarnista ETIOPIA Djimmach 1 kg z Radomskiej Kraftowej Kawy
Świeżo Palona Arabika 100% nie starsza niż 72g od zamówienia.
Kawa ziarnista
100% Arabika
Smak: Kakaowy z kremem migdałowym
Pochodzenie: Etiopia
Stopień palenia: 2,5/6
Kwasowość: 1/6
Intensywność smaku: 4,5/6
Stopni w skali SCA: 81 (SPECIALITY)
Data palenia: NIE STARSZA NIŻ 72 godziny od zamówienia.
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Kawa ETIOPIA Djimmach 1000g Arabica 100%
Kawa - to główna chluba Etiopii. W kraju rośnie tylko arabica. W niektórych regionach kraju rosną unikalne, niespotykane rodzaje.Djimmach można nazwać jednym z najdelikatniejszych gatunków Etiopii. ...