Käse, Joghurt, Tofu, Milch. Vegan und selbstgemacht (okładka  miękka)

Sprzedaje ABE BOOKS auf Deutsch : 91,00 zł

91,00 zł
InPost 15,00 zł
Zobacz inne od ABE BOOKS auf Deutsch
Przewidywana wysyłka w 19-20 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

Milch goes vegan! Dieses Werk bietet erstmals die ganze Palette veganer "Milchklassiker" zum Selbermachen. Veganer Käse, Joghurt, Tofu, Milch, Sahne und Butter sind überraschend vielfältig, einfach herzustellen und sagenhaft lecker. Die Fülle an Rezepten spannt den Bogen von Tomaten-Rosmarin-Käse und Kräuter-Frischkäse über Kokossahne und Mandel-Creme-Fraîche bis hin zu Haferdrink und Kichererbsentofu. Alle Infos zu den Grundzutaten, Utensilien und den verschiedenen Fermentationsverfahren gibt Ihnen die Autorin und Foodbloggerin Yvonne Hölzl-Singh im Basisteil an die Hand. Natürlich, pflanzlich und homemade statt teuer kaufen - für Hochgenuss ohne Verzicht!

ID produktu: 1134487121
Tytuł: Käse, Joghurt, Tofu, Milch. Vegan und selbstgemacht
Autor: Holzl-Singh Yvonne
Wydawca: Ulmer Eugen Verlag , Ulmer Eugen Verlag , Ulmer Eugen Verlag
Język wydania: german
Ilość stron: 128
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 12 x 237 x 172
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Podobne do ostatnio oglądanego