Japanknife Nóż Japoński Do Filetowania, Stal, 18,3cm
Pochwal się swoimi umiejętnościami kulinarnymi , przygotowując nieodparcie piękne dania , które nie tylko będą dobrze smakować , ale także będą oszałamiające wizualnie.
Cechy :
Doskonale nadaje się do krojenia mięsa i filetowania ryb
Ostrze noża wykonane jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej
Nóż jest wyjątkowo ostry i niezawodny
Ergonomiczna drewniana rękojeść zapewnia wygodny chwyt
Łatwy w obsłudze i utrzymaniu
Nóż ten jest idealny do krojenia i siekania
Posiada odporne na zużycie ostrze ze stali nierdzewnej
Ostrze jest niezwykle ostre , dzięki czemu z łatwością przetnie nawet twardszą żywność
Materiał ostrza: stal nierdzewna
Materiał rękojeści: drewno
Długość ostrza: 183 mm
Grubość ostrza: 2 mm
Długość rączki: 126 mm
Podnieś wygląd posiłków
Podnieś wygląd potraw dzięki nowemu nożowi JapanKnife, który pozwala bez wysiłku pokroić cienkie plasterki mięsa, ryb, warzyw lub owoców i zaprezentować swoje umiejętności kulinarne dzięki nieodparcie pięknym potrawom, które są nie tylko pyszne, ale także oszałamiające wizualnie.
Materiał wysokiej jakości
Nóż ten doskonale nadaje się do krojenia i siekania. Posiada odporne na zużycie ostrze ze stali nierdzewnej. Ostrze jest niezwykle ostre, dzięki czemu z łatwością przetnie nawet twardszą żywność.
Ergonomiczny uchwyt
Ergonomiczna, drewniana rękojeść zapewnia wygodny chwyt, a nóż jest łatwy w obsłudze i konserwacji. Doskonale nadaje się do krojenia i siekania.
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Japanknife Nóż Japoński Do Filetowania, Stal, 18,3cm
Japanknife Nóż Japoński Do Filetowania, Stal, 18,3cmPochwal się swoimi umiejętnościami kulinarnymi , przygotowując nieodparcie piękne dania , które nie tylko będą dobrze smakować , ale także będą ...