Autor: |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Data premiery: | 2018-10-31 |
Liczba stron: | 256 |
Autor: | Włodarska Joanna |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Gdyby nie Joanna, nigdy bym się nie odważyła samodzielnie zrobić sera. Przepisy w książce są tak proste i zrozumiałe, że skorzystają z nich zarówno osoby chcące produkować sery profesjonalnie, jak i amatorzy-entuzjaści, miejscy weekendowi serowarzy.
Ewa Wagner, redaktor naczelna magazynu „Kuchnia”. Poradnik domowego serowarstwa. Domowe sery są zdrowsze, tańsze i o wiele smaczniejsze niż ich sklepowe odpowiedniki. A ta książka to podręcznik dla początkujących i średnio zaawansowanych serowarów. Niezbędna teoria podana w prosty sposób i praktyka zaprezentowana z pasją!
Dowiedz się, krok po kroku, jak zrobić nie tylko tradycyjne polskie sery (na przykład typu korycińskiego czy żuławski), ale również najpyszniejsze europejskie (typu parmezan, camembert czy mascarpone). Spróbuj domowego ementalera czy halloumi, dowiedz się, jak zrobić panir czy mozzarellę, rozkoszuj się smakiem ricotty czy szampana z serwatki.
Zrób sobie ser i zobacz, jakie to łatwe!
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1216595955 |
Tytuł: | Jak zrobić ser w domu |
Autor: | Włodarska Joanna |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 256 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2018-10-31 |
Rok wydania: | 2018 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 171 x 244 x 25 |
Indeks: | 27169926 |
30,66 zł (-18%) cena regularna
73,99 zł (-18%) cena regularna
30,90 zł (-19%) cena regularna
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Jak zrobić ser w domu
Gdyby nie Joanna, nigdy bym się nie odważyła samodzielnie zrobić sera. Przepisy w książce są tak proste i zrozumiałe, że skorzystają z nich zarówno osoby chcące produkować sery profesjonalnie, jak i ...