Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.
ID produktu: | 1159452021 |
Tytuł: | Introductory Food Chemistry |
Autor: | Brady John W. |
Wydawca: | Cornell University Press |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 656 |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 59 x 258 x 213 |
Indeks: | 29331383 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Introductory Food Chemistry
Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food ...