Introductory Food Chemistry (okładka  twarda)

Sprzedaje Libristo : 553,63 zł

553,63 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowy kurier
Zobacz inne od Libristo
Przewidywana wysyłka w 14-15 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

ID produktu: 1159452021
Tytuł: Introductory Food Chemistry
Autor: Brady John W.
Wydawca: Cornell University Press
Język wydania: english
Ilość stron: 656
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 59 x 258 x 213
Indeks: 29331383
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego