Homebrewed Vinegar: How to Ferment 43 Delicious Varieties (okładka  miękka, wyd. 05.2021)

Sprzedaje empik.com : 86,89 zł

86,89 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje Libristo : 84,65 zł

Sprzedaje ABE BOOKS : 102,00 zł

Sprzedaje dvdmax : 114,84 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Fermenting expert and best-selling author Kirsten K. Shockey presents a creative and comprehensive guide to making naturally fermented vinegars from a wide variety of ingredients. Apple cider vinegar has a long history as a folk remedy for a variety of health conditions and, as a result, has achieved something akin to cult status among natural health enthusiasts. But many people don`t realise that there is a whole world of options beyond store-bought ACV or distilled white vinegar. In fact, vinegar can be made from anything with fermentable sugar, whether leftover juicing pulp or brown bananas, wildflowers or beer. With her in-depth guide, Kirsten K. Shockey takes readers on a deep dive into the wide-ranging possibilities alive in this ancient condiment, health tonic, and global kitchen staple. In-depth coverage of the science of vinegar and the basics of equipment, brewing, bottling, and aging gives readers the foundational skills and knowledge for fermenting their own vinegar. Then the real journey begins, as the book delves into the many methods and ingredients for making vinegars, from apple cider to red wine to rice to aged balsamic. Along the way, Shockey shares insights into vinegar-making traditions around the world and her own recipes for making vinegar tonics, infused vinegars, and oxymels. AUTHOR: Kirsten K. Shockey is the coauthor, with her husband, Christopher Shockey, of The Big Book of Cidermaking, Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments, Fiery Ferments, and the best-selling Fermented Vegetables. The Shockeys got their start in fermenting foods with their farmstead food company, where they created more than 40 varieties of cultured vegetables and krauts. Their current focus is on teaching the art of fermenting vegetables to others through classes and workshops at their farm. They live on a 40-acre hillside homestead in the Applegate Valley of southern Oregon. SELLING POINTS: . Rising popularity of vinegar.
ID produktu: 1331346757
Tytuł: Homebrewed Vinegar: How to Ferment 43 Delicious Varieties
Autor: Kirsten K. Shockey
Wydawca: Storey Publishing LLC
Język wydania: angielski
Ilość stron: 296
Numer wydania: I
Rok wydania: 2021
2021-05-11
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 229 x 18 x 178
Indeks: 44474102
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Zobacz także

Najczęściej kupowane White Nights
4.8/5
10,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Atomic Habits
4.7/5
59,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Bluey. Wheres Bluey? A Search-and-Find Book Opracowanie zbiorowe
4.8/5
26,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Metamorphosis
4.7/5
37,59 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Letters to Milena
4.8/5
37,79 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Tomie
4.7/5
126,99 zł

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego