Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Guma guar E 412
Otrzymywana jest z nasion rośliny Cyamopsis tetragonoloba L. występującej na terenach Indii i Pakistanu. Ma postać proszku barwy biało-szarej do żółtawo-białej, prawie bez zapachu. Rozpuszcza się w zimnej wodzie.
Zagęstnik, substancja żelująca, stabilizator i nośnik.
W diecie bezglutenowej używana jest ze względu na swoje właściwości zagęszczające. Nadaje wyrobom jednolitą strukturę, dlatego chętnie dodawana jest do bezglutenowych wypieków.
Zastosowanie:
Wykorzystywana jest w produkcji zup w proszku, majonezów i sosów sałatkowych, mrożonych owoców, napojów, soków warzywnych oraz żywności niskokalorycznej. Guma guar jako środek zagęszczający i wiążący wodę, używana jest w wyrobach garmażeryjnych, konserwach i serach topionych.
Sposób użycia:
Stosować dawkę najniższą niezbędną do osiągnięcia zamierzonego efektu technologicznego.
Kraj pochodzenia: Indie
Doktor Skoczylas
Marek Skoczylas
Leczenie cukrzycy
Obniża Cholesterol
#doktorskoczylas
ID produktu: | 1400444016 |
Nazwa: | Guma guar 100g |
Producent: | Agnex |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Guma guar 100g
Guma guar E 412 Otrzymywana jest z nasion rośliny Cyamopsis tetragonoloba L. występującej na terenach Indii i Pakistanu. Ma postać proszku barwy biało-szarej do żółtawo-białej, prawie bez ...