Filety śledziowe w sosie grzybowym z kurkami 280g Lisner

Marka:

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Opis szczegółowyUnikalna kompozycja smakowa dopasowana do pory rokuParametry produktuSkładniki: 32% filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)* (śledź, sól, ocet spirytusowy, cukier, przyprawy), olej rzepakowy, woda, 9,1% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), 6,1% cebula marynowana, 5,4% pieczarki konserwowe, 3,4% smażona cebula z grzybami [1,9% cebula, olej rzepakowy, 1,1% grzyby suszone-maślaki , mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: e621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], cukier, ocet spirytusowy, jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza wieprzowa, stabilizator: guma guar), sól, 1,4% opieńki konserwowe, 1,4% kurki konserwowe, żółtko jaja, mielona gorczyca, kurkuma, aromat grzybowy (zawiera mleko), ekstrakt z papryki, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).Gatunek ryby: ŚledźFiletowanie: FiletySkóra: Bez skórySposób przetworzenia: MarynowaneStopień rozdrobnienia: PłatyKraj pochodzenia/Wyprodukowano w: PolskaZawartość netto: 280 gObszar połowu (FAO): Rejon: Morze Bałtyckie, Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Rejon: Morze Norweskie, Rejon: Skagerrak i Kattegat, Rejon: Północne Morze Celtyckie (Rejon VII g), Rejon: Południowe Morze Celtyckie (Rejon VII h), Rajon: Morze IrlandzkieTemperatura przechowywania min - max: 2 - 7 °CWysokość palety: 1,07 mLiczba opakowań konsumenckich: 840 szt.Kod CN: 1604 12 91Waga jednostkowa brutto: 0,32 kgLiczba warstw na palecie: 5 warstw (warstwa)Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczneNazwa systematyczna w języku łacińskim: Clupea harengusWymiar opakowania (SxWxG): 90 x 62 x 160 mmWaga brutto: 320 gLiczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 28 op. zb. (DU)Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 140 op. zb. (DU)Masa netto sztuki (po odcieku): 280 gPojemność: 280 gMetoda produkcji: Złowione w morzuStopień obrania: Bez skóryAlergenyMięczaki i produkty pochodne: NieGorczyca i produkty pochodne: TakZboża zawierajace gluten: NieMleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): TakDwutlenek siarki i siarczyny: NieNasiona sezamu i produkty pochodne: NieSeler i produkty pochodne: TakJaja i produkty pochodne: TakŁubin i produkty pochodne: NieOrzechy: NieSoja i produkty pochodne: TakSkorupiaki i produkty pochodne: TakRyby i produkty pochodne: TakPrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczychWartość odżywczaWartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1245 kJ/100gZawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,8 gZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 28,2 gJednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 gZawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 5,9 gZawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 4,3 gZawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 5,7 gZawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 5,1 gWielkość porcji: 100 gWartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 301 kcal/100g
ID produktu: 1363047945
Nazwa: Filety śledziowe w sosie grzybowym z kurkami 280g Lisner
Producent: Lisner
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Podobne do ostatnio oglądanego