False Tongues and Sunday Bread (okładka  miękka)

Sprzedaje empik.com : 110,99 zł

110,99 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 14-15 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

The Maya-the Indians who inhabited part of Mexico and Central America in pre-Hispanic times-left the modern world a legacy of remarkable cooking that is still practiced in cliffside huts and middle-class haciendas. Copeland Marks has traveled widely throughout Guatemala and other countries that carry the Mayan heritage, in order to introduce us to the everyday pleasures of this little-known cuisine. For anyone who loves the taste of tamales, tortillas, and pungent sauces, this book will provide a rich adventure that begins with-but goes far beyond-those staples of the corn kitchen. The recipes reveal a delightful and accessible cuisine that, in addition to showcasing traditional Mayan flavor profiles, combines culinary ideas from India, Africa, the Caribbean, Great Britain and Spain.
ID produktu: 1138249644
Tytuł: False Tongues and Sunday Bread
Tytuł oryginalny: A Guatemalan and Mayan Cookbook
Autor: Marks Copeland
Wydawca: Rowman & Littlefield Publishing Group Inc
Język wydania: english
Ilość stron: 410
Data premiery: 2019-03-22
Rok wydania: 2014
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 32 x 228 x 151
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

O autorze: Marks Copeland

The Varied Kitchens of India
okładka  miękka
0/5
(0/5) 0 recenzji
86,09 zł
The Exotic Kitchens of Peru
okładka  miękka
0/5
(0/5) 0 recenzji
67,86 zł

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego