Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen (okładka  miękka)

Sprzedaje ABE BOOKS auf Deutsch : 155,00 zł

155,00 zł
InPost 15,00 zł
Zobacz inne od ABE BOOKS auf Deutsch
Przewidywana wysyłka w 19-20 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

Küche und Chemie - passt das zusammen? Ja, wie Georg Schwedt in der dritten Auflage seines Experimentierbuchs zum Kochen, Braten und Backen eindrücklich demonstriert. Von der Molekular- zur Suppenküche, von unterschiedliche Garverfahren bis zur analytischen Erfassung von Nährstoffverlusten beim Kochen: Mit zahlreichen Versuchen und Rezepten werden physikalisch-chemische Vorgänge beim Kochen, Braten und Backen verständlich, erfahr- und sogar genießbar!

ID produktu: 1106409120
Tytuł: Experimente rund ums Kochen, Braten, Backen
Autor: Schwedt Georg
Wydawca: Wiley Vch Verlag Gmbh , Wiley Vch Verlag Gmbh , Wiley-Vch
Język wydania: german
Ilość stron: 220
Numer wydania: III
Rok wydania: 2015
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 14 x 247 x 174
Indeks: 51142490
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Podobne do ostatnio oglądanego