Autor: |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Data premiery: | 2019-05-29 |
Liczba stron: | 272 |
Autor: | Carroll Ricki |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może się pokusić każdy z nas. Nawet w warunkach domowych – eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą – da się osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowego zajęcia.
Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
"W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser."
San Francisco Examiner
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1223512695 |
Tytuł: | Domowy wyrób serów |
Autor: | Carroll Ricki |
Tłumaczenie: | Knopińska Olga |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | angielski |
Liczba stron: | 272 |
Numer wydania: | IV |
Data premiery: | 2019-05-29 |
Rok wydania: | 2019 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 232 x 23 x 164 |
Indeks: | 32090918 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Domowy wyrób serów
Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków! Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może się pokusić każdy z nas. Nawet w warunkach domowych ...