Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
4-pak sosów o mocy habanero - razem!
W skład czteropaku wchodzą następujące sosy gotowane:
Dażbóg. Żar szczytowania, czyli korzenno śliwkowe nuty spowite cynamonem.
Skład: śliwka węgierka, papryka Habanero (red, orange, chocolate), polska cebula, ocet jabłkowy BIO, cukier trzcinowy nierafinowany, polski czosnek Harnaś, przyprawy.
Noc Kupały. Truskawkowa pikanteria, czyli połączenie truskawek, polskiego czosnku huzar oraz dużej ilości octu jabłkowego.
Skład: polskie truskawki, papryka Habanero (red, orange, chocolate), limonki, polska cebula, cukier trzcinowy nierafinowany, polski czosnek Harnaś, wędzone chipotle, sól morska, przyprawy.
Pierun. Cwaniak z gromu, czyli mango alphonso, kolendra i limonki wzbogacają partyturę smaku.
Skład: mango alphonso, papryka habanero (red, orange, chocolate), świeża kolendra, ocet jabłkowy BIO, polski czosnek Harnaś, musztarda, limonki, oliwa z oliwek BIO, sól morska, przyprawy.
Swaróg. Piekło kuźni, gdzie naprzeciw papryce habanero wychodzą ananas, świeża kolendra i limonka.
Skład: ananas, papryka Habanero (red, orange, chocolate), świeża kolendra, ocet Jabłkowy BIO, polski czosnek Harnaś, limonki, cukier trzcinowy nierafinowany, oliwa z oliwek BIO, musztarda, przyprawy.
Po otwarciu zalecamy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 miesięcy.
ID produktu: | 1293664016 |
Nazwa: | Czteropak sosów Habanero (Dażbóg, Noc Kupały, Pierun, Swaróg) |
Producent: | Ostre Dzieje |
Pojemność g/ml: | 200 ml |
Kraj/region pochodzenia: | Polska |
Waga [g]: | 530 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Czteropak sosów Habanero (Dażbóg, Noc Kupały, Pierun, Swaróg)
Czteropak sosów Habanero (Dażbóg, Noc Kupały, Pierun, Swaróg) 4-pak sosów o mocy habanero - razem! W skład czteropaku wchodzą następujące sosy gotowane: Dażbóg. Żar szczytowania, czyli korzenno ...