Cook, Taste, Learn: How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking (okładka  miękka, wyd. 08.2021)

Sprzedaje empik.com : 93,09 zł

93,09 zł
Odbiór w salonie 0 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowe punkty odbioru
Darmowy kurier
Produkt u dostawcy
Wysyłamy w 9-10 dni rob.

Sprzedaje dvdmax : 138,10 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Guy Crosby offers a lively tour of the history and science behind the art of cooking, with a focus on achieving a healthy daily diet. He traces the evolution of cooking from its earliest origins, recounting the innovations that have unraveled the mysteries of health and taste.
ID produktu: 1332950681
Tytuł: Cook, Taste, Learn: How the Evolution of Science Transformed the Art of Cooking
Autor: Guy Crosby
Wydawca: Columbia University Press
Język wydania: angielski
Ilość stron: 208
Numer wydania: I
Rok wydania: 2021
2021-08-03
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary [mm]: 216 x 15 x 216
Indeks: 44754211
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Zobacz także

Najczęściej kupowane The Art of War
4.6/5
40,59 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Republic
0/5
14,49 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Tokyo Vice
5/5
54,09 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Klimt Opracowanie zbiorowe
5/5
75,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Rasputin
5/5
76,59 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Lessons of History
4.6/5
45,09 zł
Megacena

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego