Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty... "Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.
ID produktu: | 1051930137 |
Tytuł: | Ciasta. Encyklopedia kulinarna |
Seria: | Dobra kuchnia |
Autor: | Czarkowska Iwona |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Dragon |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 256 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2012-07-19 |
Rok wydania: | 2012 |
Data wydania: | 2012-07-19 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 296 x 27 x 216 |
Indeks: | 11633396 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Ciasta. Encyklopedia kulinarna
Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty... "Ciasta Encyklopedia ...