Ciasta. Encyklopedia kulinarna (okładka  twarda, wyd. 07.2012)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty... "Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.

ID produktu: 1051930137
Tytuł: Ciasta. Encyklopedia kulinarna
Seria: Dobra kuchnia
Autor: Czarkowska Iwona
Wydawnictwo: Wydawnictwo Dragon
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Liczba stron: 256
Numer wydania: I
Data premiery: 2012-07-19
Rok wydania: 2012
Data wydania: 2012-07-19
Forma: książka
Okładka: twarda
Wymiary produktu [mm]: 296 x 27 x 216
Indeks: 11633396
średnia 5
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Inne z tej serii Dania z grilla Opracowanie zbiorowe
4.3/5
4,99 zł
Inne z tej serii Dania z owoców Opracowanie zbiorowe
4.3/5
15,25 zł
Inne z tej serii Obiady na 365 dni Opracowanie zbiorowe
4.2/5

Podobne do ostatnio oglądanego