Autor: |
Wydawca: | Phaidon Verlag Gmbh , Phaidon Verlag Gmbh , Phaidon |
Ilość stron: | 720 |
Autor: | Chan Kei Lum, Chan Diora Fong |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
The definitive cookbook bible of the worlds most popular and oldest cuisine In the tradition of bestsellers including "Mexico" and "The Nordic Cookbook" comes the next title in the multimillion-selling national cuisine series, "China: The Cookbook". Featuring more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, this impressive and authoritative book showcases the culinary diversity of the worlds richest and oldest cuisines with recipes from the eight major regions and twelve minor regions. "China: The Cookbook" celebrates popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, as well as lesser-known regional classics like Fujian Fried Rice and Jiangsus Drunken Chicken, and features additional selected recipes from star chefs from around the world.
ID produktu: | 1125409565 |
Tytuł: | China: The Cookbook |
Autor: | Chan Kei Lum , Chan Diora Fong |
Wydawca: | Phaidon Verlag Gmbh , Phaidon Verlag Gmbh , Phaidon |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 720 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 55 x 279 x 189 |
Indeks: | 20852078 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem China: The Cookbook
The definitive cookbook bible of the worlds most popular and oldest cuisine In the tradition of bestsellers including "Mexico" and "The Nordic Cookbook" comes the next title in the ...