China: The Cookbook (okładka  twarda)

Sprzedaje Libristo : 166,57 zł

166,57 zł
Kurier 13,99 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowy kurier
Zobacz inne od Libristo
Przewidywana wysyłka w 10 dni rob.

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

The definitive cookbook bible of the worlds most popular and oldest cuisine In the tradition of bestsellers including "Mexico" and "The Nordic Cookbook" comes the next title in the multimillion-selling national cuisine series, "China: The Cookbook". Featuring more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, this impressive and authoritative book showcases the culinary diversity of the worlds richest and oldest cuisines with recipes from the eight major regions and twelve minor regions. "China: The Cookbook" celebrates popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, as well as lesser-known regional classics like Fujian Fried Rice and Jiangsus Drunken Chicken, and features additional selected recipes from star chefs from around the world.

ID produktu: 1125409565
Tytuł: China: The Cookbook
Autor: Chan Kei Lum , Chan Diora Fong
Wydawca: Phaidon Verlag Gmbh , Phaidon Verlag Gmbh , Phaidon
Język wydania: english
Ilość stron: 720
Forma: książka
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 55 x 279 x 189
Indeks: 20852078
średnia 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Zobacz także

Najczęściej kupowane The Silver Spoon Opracowanie zbiorowe
5/5
201,41 zł
Najczęściej kupowane Polpo
0/5
96,99 zł
Megacena
Najczęściej kupowane Polska
5/5
113,99 zł
Megacena

Podobne do ostatnio oglądanego