Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
This vintage volume contains a comprehensive treatise on the theoretical and scientific side of winemaking, with information on enzymes, ingredients, fermentation and yeast, the producing a variety of liqueurs, and more. Highly accessible and full of useful information and invaluable tips, this volume will be of considerable utility to those with a practical interest in the production of alcoholic beverages. Contents include: “Theoretical Considerations—Sugars and Starches”, “Theoretical Considerations—Enzymes”, “Theoretical Considerations—Fermentation”, “Theoretical Considerations—Raw Materials”, Yeasts and Other Organisms”, “Malt”, “Distillation”, “Whiskey Manufacture”, “Brandy, Rum, Gin, Applejack and Minor Distilled Liqueurs”, et cetera. Many vintage books like this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, high-quality addition complete with a specially commissioned new introduction on making wine.
ID produktu: | 1100909372 |
Tytuł: | Chemistry and Technology - Wines and Liquors |
Autor: | Karl M. Herstein |
Wydawca: | Herstein Press |
Język wydania: | angielski |
Ilość stron: | 380 |
Data premiery: | 2007-03-01 |
Rok wydania: | 2007 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 22 x 216 x 140 |
Indeks: | 49668322 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Chemistry and Technology - Wines and Liquors
This vintage volume contains a comprehensive treatise on the theoretical and scientific side of winemaking, with information on enzymes, ingredients, fermentation and yeast, the producing a variety ...