Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Opis szczegółowy
Makaron Barilla wyprodukowany jest z najlepszej jakości surowców, czyli pszenicy twardej (durum), bez której nie można stworzyć prawdziwego makaronu o cenionej powszechnie właściwości al dente. Makaron taki podczas gotowania nie skleja się, jest sprężysty i zachowuje swój kształt nawet, jeśli się gotuje go nieco za długo. Jajeczne Tagliatelle to najlepsza podstawa do sosu bolognese. Nadają się również świetnie do do sosów śmietanowych, serowych i do zapiekania.
Parametry produktu
Typ: Z semoliny (durum) Rodzaj: Tagliatelle Zawartość netto: 1000 g Składniki: Semolina z pszenicy durum, jaja (23,9%) Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Włochy Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 4 op. zb. (DU) Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 20 op. zb. (DU) Kraj pochodzenia głównego składnika: Włochy Liczba opakowań konsumenckich: 6 szt. Waga brutto: 7 kg Liczba warstw na palecie: 5 warstw (warstwa) Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C Wymiar opakowania (SxWxG): 393 x 212 x 593 mm Wysokość palety: 1,21 m Waga jednostkowa brutto: 1 kg Kod CN: 1902 11 00
Alergeny
Orzechy: Nie Jaja i produkty pochodne: Tak Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie Mięczaki i produkty pochodne: Nie Łubin i produkty pochodne: Nie Skorupiaki i produkty pochodne: Nie Seler i produkty pochodne: Nie Zboża zawierajace gluten: Tak Ryby i produkty pochodne: Nie Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie Gorczyca i produkty pochodne: Nie Soja i produkty pochodne: Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej Pakowanie w atmosferze chronionej: Nie Instrukcje dotyczące przygotowania: Do 10 litrów wrzącej wody dodać 70g soli i 1 kg makaronu, gotować przez 6 minut mieszając od czasu do czasu. po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w porcji: 65 g Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 1,5 g Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 5 g Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 371 kcal/100g Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 3 g Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,09 g Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 1,5 g Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,09 g Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 3 g Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 1569 kJ Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 4 g Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 5 g Zawartość białek w porcji (ogólnie): 14,5 g Wielkość porcji: 100 g Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 371 kcal Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 4 g
Inne informacje o zawartości
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: Nie Zawiera chininę: Nie Zawiera fosforany: Nie Osłonka niejadalna: Nie Zawiera lukrecję: Nie Zawiera barwniki: Nie Zawiera wzmacniacze smaku: Nie Zawiera taurynę: Nie Zawiera przeciwutleniacze: Nie Zawiera kofeinę: Nie Zawiera substancje konserwujące: Nie Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli: Nie
Dodatkowe informacje
Adres strony www: Barilla.pl
ID produktu:
1331512785
Nazwa:
Barilla Makaron Tagliatelle 1000 G
Producent:
Barilla
Brak ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Wystąpił problem z dodaniem recenzji. Spróbuj ponownie później.
Dziękujemy za dodanie recenzji
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Barilla Makaron Tagliatelle 1000 G
Opis szczegółowyMakaron Barilla wyprodukowany jest z najlepszej jakości surowców, czyli pszenicy twardej (durum), bez której nie można stworzyć prawdziwego makaronu o cenionej powszechnie właściwości
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Barilla Makaron Tagliatelle 1000 G
Opis szczegółowyMakaron Barilla wyprodukowany jest z najlepszej jakości surowców, czyli pszenicy twardej (durum), bez której nie można stworzyć prawdziwego makaronu o cenionej powszechnie właściwości