All about Roasting: A New Approach to a Classic Art (okładka  twarda)

Sprzedaje Libristo : 133,83 zł

133,83 zł
Kurier 13,99 zł
Aktywuj dodatkowe korzyści
Darmowy kurier
Zobacz inne od Libristo
Przewidywana wysyłka w 14-15 dni rob.

Sprzedaje empik.com : 157,99 zł

Sprzedaje dvdmax : 232,60 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Winner of the James Beard Foundation Award for Best Single Subject Cookbook Winner of the IACP Award for Best Single Subject Cookbook and Best General Cookbook A master teacher provides delicious recipes and explains the principles behind the essential technique of roasting.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy

ID produktu: 1108314419
Tytuł: All about Roasting: A New Approach to a Classic Art
Autor: Stevens Molly
Wydawca: Norton&Co W. W.
Język wydania: english
Ilość stron: 592
Data premiery: 2011-11-01
Rok wydania: 2011
Forma: książka
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 36 x 257 x 206
Indeks: 38299124
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego