Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy
ID produktu: | 1108314419 |
Tytuł: | All about Roasting: A New Approach to a Classic Art |
Autor: | Stevens Molly |
Wydawca: | Norton&Co W. W. |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 592 |
Data premiery: | 2011-11-01 |
Rok wydania: | 2011 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 36 x 257 x 206 |
Indeks: | 38299124 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem All about Roasting: A New Approach to a Classic Art
Winner of the James Beard Foundation Award for Best Single Subject Cookbook Winner of the IACP Award for Best Single Subject Cookbook and Best General Cookbook A master teacher provides delicious ...