Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy
ID produktu: | 1159874269 |
Tytuł: | All about Braising: The Art of Uncomplicated Cooking |
Autor: | Stevens Molly |
Wydawca: | Norton&Co W. W. |
Język wydania: | english |
Ilość stron: | 481 |
Data premiery: | 2004-10-01 |
Rok wydania: | 2004 |
Okładka: | twarda |
Wymiary [mm]: | 33 x 257 x 208 |
Indeks: | 38627996 |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem All about Braising: The Art of Uncomplicated Cooking
From the perfect pot roast to the fragrant complexity of braised endive, there's no food more satisfying than a well-braised dish.Powyższy opis pochodzi od wydawcy