All about Braising: The Art of Uncomplicated Cooking (okładka  twarda)

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

Może Cię zainteresować

From the perfect pot roast to the fragrant complexity of braised endive, there's no food more satisfying than a well-braised dish.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy

ID produktu: 1159874269
Tytuł: All about Braising: The Art of Uncomplicated Cooking
Autor: Stevens Molly
Wydawca: Norton&Co W. W.
Język wydania: english
Ilość stron: 481
Data premiery: 2004-10-01
Rok wydania: 2004
Okładka: twarda
Wymiary [mm]: 33 x 257 x 208
Indeks: 38627996
Brak
ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Podobne do ostatnio oglądanego